Латинка Петрова е изкарала тежък коронавирус в домашна обстановка, заради липсата на

...
Латинка Петрова е изкарала тежък коронавирус в домашна обстановка, заради липсата на
Коментари Харесай

Латинка Петрова оцеля на косъм след тежък Ковид

Латинка Петрова е изкарала тежък коронавирус в домашна конюнктура, поради неналичието тук-там в лечебните заведения. Две лечебници отказали да одобряват именитата комедиантка, по тази причина тя цели 14 дни се борила със болестта сама.

" Ужасяваща работа беше. Буквално прекосих през пъкъла. Първите два-три дни беше тежко, само че търпимо. И внезапно се утежних. Едва стоях на краката си, усещах се извънредно отпаднала. Направих си тест и той се оказа позитивен. В лечебните заведения, в които потърсих помощ, ми споделиха, че не могат да ме одобряват ", тъй като нямали места, и ми беше назначено домашно лекуване ", описа Латинка.

Преди нея вируса в дома им донесъл мъжът й. Той извадил шанс и бил признат на лекуване в " Токуда ".

Докато актрисата се борила с короната, за нея се грижели щерка й шурей й, които и доставяли храна и лекарства до входната врата. 

" Вече се усещам по-добре и напряко не желая да се сещам на какво тежко тестване бях подложена. Искам да кажа на хората да се пазят доста, тъй като това е невероятна злина ", оплака се Лоти пред столичен ежедневник. 

Сега ветеранката ще ревизира какво количества антитела има в организма си и чак след известно време ще мисли коя ваксина да си сложи. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР